fbpx Skip to main content

Retorikiska podden

Du vet den där professionella utvecklingen? Den som inte blir av? Den där kursen du vill gå, den där boken du vill läsa? Därför Retorikiska podden (#retpod).

Retorikiska podden startade vårvintern 2014. Jag tycker att det är så intressant att få tala med människor om kommunikation i alla dess former. Så jag tänkte att alla är vi unika men ingen är unik: om jag tycker om att lyssna på dessa människors tankar tycker fler det. Och så är det.
Tanken med podden är att du som lyssnar ska få nörda ner dig lite inom retorik, semiotik, kommunikationspsykologi, digital PR, digital marknadsföring, online video, content marketing, dramaturgi, webbtv, ord, bilder, språk etc.
Jag bjuder in mina vänner och andra som andra känner. Vi sitter oftast i min matsal och spelar in. Tack alla för att ni väljer att komma till mitt hem. Tack alla andra som jag spelar in via Skype eller på plats hos er. Tack till dig som lyssnar och sprider. Och berätta gärna för mig vem du vill lyssna på härnäst.
Jag vill lyssna på #retpod. Mot iTunes!RSSJag vill ge förslag på gäst och mejlar dig nu!

Intelligent, innehållsrik och intressant! En pod som håller vad den lovar. Sjukt intressanta diskussioner om retorik och kommunikation. Bra jobbat Camilla!

Eva Sandsjö Liljedahl

Samlade avsnitt av #retpod