fbpx Skip to main content

I Almedalens tredje avsnitt analyserar Kristoffer Talltorp och undertecknad Statsminister Nûjen för att sedan ha ett samtal med moderaternas analys- och opinionschef Per Nilsson.

Vad kan politikerna lära av komikerna och vad är svårt att replikera? Och skulle Özz Nûjen klara sig som politiker? Det finns spår av analys och kanske ger vi några otroligt välunderbyggda svar.

Sedan kom Per. Vårt samtal kretsade kring vad det är som påverkar opinionen, hur Moderaterna arbetar för att komma ut med sitt budskap och vad det betyder för Moderaterna att arbeta mot en negativ mediebild. Om jag får säga det själv var det intressanta ord som bandades.

Konkluderar Camilla

 

Gillar du inlägget? Klicka på hjärtat och hjälp mig sedan att sprida det till fler!

Gilla Retorikiska på Facebook!Följ Retorikiska på twitter!

Och vill du höra fler retoriska analyser av partiledartalen i Almedalen 2014 rekommenderar jag Retorikiska podden. Igår morse var Kristoffer Talltorp gästanalytiker och vi samtalade med Socialdemokraternas valledare tillika kommunikationsstrateg Jan Larsson.

Jag vill lyssna på #retpod, ta mig till iTunes!

Om du lyssnar via mobilen och väljer spelaren här på bloggen, ”play in new window” så får du ypperligt ljud. Tipsar Camilla

 

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.