fbpx Skip to main content

Åsa Stjernfeldt driver företaget Gotogo och är hjärnan bakom tjänsten Stdiotogo – den enklaste redigeringstjänst för video jag någonsin sett. Stjernfeldt kommer från marknadssidan i kommunikationsbranschen (tidigare Nordic Director of Communication från Dfind IT och Commuication Manager for Digital Media på TV4.) Och satt sedan ett och ett halvt år på KTH Mobile Labs.

Vi samtalade om video. No shit. Om varför video driver trafik och konsumtion; om vilka sammanhang där video är en effektiv kommunikationsform; om varför vi berörs mer av video än bara text. Och bild. Inte mer komplicerat än så. Och ändå en hel timme som täcker rätt stort spann av aspekter. Om jag får säga det själv. (Och det gjorde jag.)

Vem vill du höra härnäst? Ge gärna förslag på gäster.

Gillar du inlägget? Klicka på hjärtat (okopplat räkneverk) och hjälp mig sedan att sprida det till fler!

Gilla Retorikiska på Facebook!Följ Retorikiska på twitter!

För att lyssna på #retpod rekommenderar jag att du pluggar in några hörlurar och tar dig till iTunes. Eller tar RSS-koden nedan för Android.

Jag vill lyssna på #retpod. Ta mig till iTunes!RSS

Det går även att lyssna här på bloggen. Välj ”play in new window” så får du ypperligt ljud.

Tipsar Camilla

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.