fbpx Skip to main content

Patrik Silverudd har förhandlat för Folkpartiet i Stockholms Läns Landsting under flera mandatperioder. I dagens avsnitt delar han generöst med sig av sina erfarenheter och bästa tips.

Vad handlar en förhandling om? Hur förbereder du dig bäst, vilka rookie-misstag behöver du inte göra (för de gjorde Patrik åt dig), hur ser du till att komma ur låsta lägen, hur hanterar du skrikande människor och hur får du slut på förhandlingen? Och vad händer sen? Det och lite till hann vi med att prata om under vår timme tillsammans.

Blir du nyfiken och vill veta mer om hans politiska förhandlingsbakgrund och hans kompetens inom press och kommunikation rekommenderar jag Silverudds LinkedIn-profil. Och anlita karln! Han kan utbilda och/eller coacha dig inför, under och efter viktiga förhandlingar.

Gillar du inlägget? Klicka på hjärtat (okopplat räkneverk) och hjälp mig sedan att sprida det till fler!

För att lyssna på #retpod rekommenderar jag att du pluggar in några hörlurar och tar dig till iTunes. Eller tar RSS-koden nedan för Android.

Jag vill lyssna på #retpod. Ta mig till iTunes!RSSJag vill ge förslag på gäst och mejlar dig nu!

Det går även att lyssna här på bloggen. Välj ”play in new window” så får du ypperligt ljud.

Säkerställ att du inte missar något! Gör som närmare tusen andra och skriv upp dig på nyhetsbrevet längst ned på sajten. Har du tur får du ett mejl fullspäckat med retoriska, semiotiska och kommunikationspsykologiska tankar och tips varje månad. (Och jag lovar att din mejl inte kommer att användas för något annat ändamål eller någon annan avsändare.)

Tipsar Camilla

 

5 Comments

 • Tobbe skriver:

  Har haft förmånen att lyssna på ett par föreläsningar av Patrik och det hjälpte mig enormt mycket under förhandlingarna efter valet. Kunde komma tillbaka till våra medlemmar med huvudet högt.

 • JB skriver:

  Utmärkt pod, tack. Lite sämre ljudkvalitet tyvärr. Vänliga hälsningar, JB

  • Camilla Eriksson skriver:

   Tack för pepp JB! Ja, dessvärre ändras ljudkvaliteten ibland medan jag gör i ordning filen för publicering. Ska byta program och hoppas att det inte upprepar sig.
   Svarar Camilla

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.