fbpx Skip to main content

Vilken ära! Retorikiska podden #retpod landade på nionde plats när Cision rankar de mest omtalade kommunikationspoddarna i Sverige. Och då har jag varken ett mediehus eller sponsorer bakom mig. Sjukt stolt är jag idag – tack Cision för peppet!

Jag driver Retorikiska podden för att jag själv är så intresserad av samtalet som går bortom ytan. Många gäster häpnar när de inser att jag förväntar mig att de ska snacka i en timme kring sin expertis. Och när jag markerar att det är dags för dem att avrunda undrar de alla var tiden gick.

Tanken med podden är att du som lyssnar ska få nörda ner dig lite inom retorik, semiotik, kommunikationspsykologi, digital PR, digital marknadsföring, online video, varumärkesarbete, arketyper, content marketing, dramaturgi, webbtv, ord, bilder, språk etc.

Jag bjuder in mina vänner och andra som andra känner. Vi sitter oftast i min matsal och spelar in. Tack alla för att ni väljer att komma till mitt hem. Tack alla andra som jag spelar in via Skype eller på plats hos er. Tack till dig som lyssnar och sprider. Och berätta gärna för mig vem du vill lyssna på härnäst.

Nyfiken? Här är de senaste avsnitten av Retorikiska podden #retpod
Om amerikansk politik med Johan Ingerö.
Om tidsuppfattning i politiska tal med Milena Podolsak.
Om arketyper och varumärken med Mats Persson.
Om lobbying och politisk kommunikation med Jonas Morian.
Om mentalisering med Jacqueline Joo.

Bockar och bugar Camilla som härmed inleder årets #blogg100

Jag vill låta smartare!
Strålande, bara att signa upp >

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.