fbpx Skip to main content

En gemensam bekant satte ihop mig med Ulf Brandels. Det är jag väldigt tacksam för. Det här är säljcoachen som tog bort min ångest inför sälj. Närmare bestämt inför kallsäljandet. Du vet, när du lyfter telefonen och ringer upp någon som du tycker borde vilja köpa dina tjänster. Jag gör aldrig sådant. Ulf skrattade lite och sa att det är helt rätt. Det är inte så du säljer bäst. Och jag blev alldeles varm av lycka.

Vad vi pratade om i #retpod? Hur du faktiskt säljer mer. Hur Content Marketing har förändrat säljkartan, vad som är hemligheten bakom framgångsrika säljare, att det du säger är överdrivet och att det köparen säger är sant (Hett tips: fortsätt tänka på den.), varför du inte ska svara på frågor och vilka slags frågor du bör ställa. För syftet är ändå att hjälpa kunden att köpa. Inte mer än så. Och än mer i podden. Så klart.

Gillar du inlägget? Klicka på hjärtat (okopplat räkneverk) och hjälp mig sedan att sprida det till fler!

För att lyssna på #retpod rekommenderar jag att du pluggar in några hörlurar och tar dig till iTunes. Eller tar RSS-koden nedan för Android.

Jag vill lyssna på #retpod. Ta mig till iTunes!RSS

Det går även att lyssna här på bloggen. Välj ”play in new window” så får du ypperligt ljud.

Tipsar Camilla

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.