fbpx Skip to main content

Äntligen! Utbrister hon. Dvs. jag. Jag har nämligen tänkt på detta väldigt länge och nu har jag äntligen gjort slag i saken – startat Retorikiska podden.

Tanken är att det regelbundet ska komma ut ett nytt avsnitt som behandlar PR, kommunikationspsykologi, semiotik, kommunikationsvetenskap, retorik i allmänhet och politisk retorik i synnerhet. Så jag har bjudit in intressanta, kunniga, grymma, intelligenta, roliga människor att prata om kommunikation utifrån alla möjliga aspekter.

För anledningen till att jag startar Retorikiska podden är att jag vill att när du går och röstar i höst ska du förstå hur politikerna arbetar för att du ska låta dig påverkas. Och jag vill att du ska göra ett medvetet val den tredje söndagen i september.

I första avsnittet får du möta Jerry Silfwer aka Doktor Spinn. Inte bara är han en av världens främsta inom digital PR (läs Jerrys blogg så förstår du varför) – han har kombinationen av bredd och djup som gör honom ruskigt intressant. Alldeles strax på en blogg nära dig …

Vem vill du lyssna på? Vad vill du att hen ska prata om? Dela med dig av dina tankar i kommentarerna så hjälps vi åt att skapa något relevant att kasta ut till alla i full demokratisk anda.

Ber Camilla

2 Comments

 • Caroline skriver:

  Hej! Jätteglad att jag hittat podden! Som marknadsassistent suger jag i mig allt inom ämnet och din podd gör att jag lätt kan hålla mig uppdaterad och bli inspirerad! Tack!

  • Camilla Eriksson skriver:

   Tack Caroline! Vad omtänksamt av dig att peppa mig så här. Jag är så tacksam över att alla mina gäster ställer upp och generöst delar med sig av sina erfarenheter och kunskap. Kasta gärna tankar mitt håll kring vad du skulle vilja lyssna på och/eller vem!
   Inspireras gör även Camilla

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.