fbpx Skip to main content

Varje morgon under Almedalsveckan gästas Retorikiska podden av olika personer som tillsammans med undertecknad analyserar gårdagens tal. Utom på fredag, för då håller jag frukostseminarium och sedan sitter jag i juryarbete för Årets Digitala Kommunikatör i Almedalen 2016.

Idag var det Jan Björklunds tal som analyserades tillsammans med politikexperten Stina Morian.

Jag har även skrivit ut min retoriska och semiotiska analys av partiledartalet. Vill du läsa talet i sin helhet kan du göra det hos Liberalerna. Och här kan du läsa min analys av Björklunds tal i Almedalen 2015.

Var den här podden intressant? Följ Retorikiska i sociala medier så minskar du risken att missa något.

Retorikiska på facebook  Retorikiska på twitter  Retorikiska på LinkedIn

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.