fbpx Skip to main content

Dagens samtal med professorn i politisk kommunikation och journalistik tillika chef för sekretariatet i regeringens Framtidskommission Jesper Strömbäck ger mersmak. Kanske är det för att jag verkligen tycker om att prata med människor som sitter på en informationsförmögenhet kanske handlar det om att jag njuter av samtal med människor som tänker längre. Nej. Det är båda.

Vi talade mer om kampen om opinionen och hur medias bevakning av politiken delvis styr valets utgång i höst. Vi talade om vilken strategi partierna bör ha för att komma ut och komma fram till alla oss som ska rösta. Och vi talade om styrkan i den svenska politiska kommunikationen.

Tillhandahåller Camilla

Gillar du inlägget? Klicka på hjärtat och hjälp mig sedan att sprida det till fler!

Gilla Retorikiska på Facebook!Följ Retorikiska på twitter!

Och vill du höra fler retoriska analyser av partiledartalen i Almedalen 2014 rekommenderar jag Retorikiska podden. Igår morse var Kristoffer Talltorp gästanalytiker och vi samtalade med Socialdemokraternas valledare tillika kommunikationsstrateg Jan Larsson.

Jag vill lyssna på #retpod, ta mig till iTunes!

Om du lyssnar via mobilen och väljer spelaren här på bloggen, ”play in new window” så får du ypperligt ljud. Tipsar Camilla

 

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.