fbpx Skip to main content

Dagens analys av gårdagens tal i Almedalen av Miljöpartiets språkrör Åsa Romson. Gästanalytiker var Kristoffer Talltorp, tidigare pressekreterare och talskrivare till Maria Wetterstrand, numera pressis på Naturskyddsföreningen.Låt mig nämna att vi inte var riktigt lika begeistrade i detta tal, Kristoffer och undertecknad.

Det är till och med så att jag skulle kunna säga att vi inte var överens om huruvida argumentationen var väluppbyggd eller ej.

Vad tycker du? Var det en effektiv argumentation? Berätta för mig i kommentarerna!

Ber Camilla

Gillar du inlägget? Klicka på hjärtat och hjälp mig sedan att sprida det till fler!

Gilla Retorikiska på Facebook!Följ Retorikiska på twitter! Jag vill lyssna på #retpod, ta mig till iTunes!

Om du lyssnar via mobilen och väljer spelaren här på bloggen, ”play in new window” så får du ypperligt ljud. Tipsar Camilla

 

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.