Kursinnehåll.

För du vill – du har bara inte tid förutom när du har den.

Upplägg.

Hur flirtar du bäst med din målgrupp? Vi talar kommunikationspsykologi. Det gäller att förstå hur vi människor interagerar, vad som krävs för att vi ska komma ihåg ditt budskap och hur vi låter oss påverkas.

När och hur säger vem vad? Och varför? Retorik. För det finns ett strukturerat sätt att jobba fram en text som gör det enklare och snabbare att finna orden som lockar lusten. Att fortsätta läsa.

Argumentation eller association? Semiotik. Du får lära dig hur du manipulerar orden så att mottagarna börjar nynna din sång.

Under tio veckors tid kommer du att få 28 kursbrev med teori, övningar och exempel som inspirerar samt möjlighet att få återkoppling på 7 större inlämningsuppgifter. Om du vill.

Du kommer att få öva på att skriva med olika stilnivåer och tonalitet, för olika målgrupper, som olika avsändare i olika kanaler och sammanhang. Du kommer att få vrida och vända på orden tills de är upp-och-ned och sedan hela vägen tillbaka igen. Fast på ett nytt sätt. Vi kommer att röra oss mellan olika genrer och du får alltid individuell återkoppling. Du kommer att få jobba hårt – om det är det du är ute efter. Annars kan du välja ett mindre tidskrävande spår.

För att du ska få ut så mycket som möjligt av min tid uppmanar jag dig att filma och skicka in eller köra live via nätet en kortare presentation för återkoppling. Om du har lust.

Kursbreven.

Tjugoåtta till antalet, två till tre per vecka och uppdelade efter följande områden:
Orden som är makten. 3.
Orden som är lösningen. 3.
Orden som är tiden. 3.
Orden som är konsten. 12.
Orden som är förståelsen.7.

Kursinformation.

Tredje öppna omgången av denna distanskurs börjar  i mars 2014. Om det är så att ni är några på ditt företag som vill starta och gå kursen tillsammans vid något annat tillfälle är det bara att höra av sig så löser vi det.

Datum: Måndag 10 mars – fredag 23 maj, 2014. Deadline för sista inlämningsuppgiften är måndag 9 juni.
Tid: Dygnet runt.
Hur? Webbaserad lösning.
Individuell återkoppling: Löpande.
Pris: 12 900 exklusive moms. (Extremt prisvärt om du frågar mig som har kollat runt på marknaden.)

Jag är intresserad av att gå den här distanskursen i retorikiska.

Härligt!

Hör av dig

Utbildar Camilla

12 Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.