fbpx Skip to main content

Retorikiska är en kreativ byrå med fokus på orden.
För ord är makt och ord förför.

Camilla Eriksson är PR-konsult och en av Sveriges främsta retorikexperter. Hon menar att vår förmåga att beröra, inspirera och påverka beror på hur vi uttrycker oss. Ord är makt. Och därmed är retorik en demokratifråga. Jag håller med.

Micco Grönholm, the Brand Man
 

PR

Vet du inte vart du vill? Vet du vart du vill men inte hur du når fram? Jag hjälper dig att skapa arenor och innehåll för påverkan. Så att andra gör som du vill. Inte svårare än så.

Jag vill veta mer >>>

MEDIEHANTERING & MEDIERETORIK

Vad ska du göra för att komma ut med ditt budskap? Jag hjälper dig med nyhetsvärdering, nyhetsvinklar, kanalval, pressmeddelanden, medieträning, debattartiklar …

Jag vill veta mer >>>

KRISHANTERING & KRISRETORIK

Krisretorik är kommunikation som fokuserar på att bemästra överhängande hot. För det är med orden och språket du hanterar en kris.

Jag vill veta mer >>>

TALSKRIVARE & COPYWRITER

Ska du hålla ett tal, en presentation, skriva en debattartikel, ett säljbrev, en webbtext eller ett pressmeddelande? Allt är tal, byggs som ett tal och jag hjälper dig skriva det.

Jag vill veta mer >>>

SEMIOTIK för REKLAM & PR

Vad betyder en färg, en form, ett tecken, ett ljud, ett ord? Det beror på. Jag hjälper dig styra vilka signaler du sänder ut och hur du uppfattas.

Jag vill veta mer >>>

HÄRSKARTEKNIK
MAKT & MANIPULATION

Vi kan kalla det påverkan eller opinionsbildning om det känns bättre för dig. Det är hursomhelst oftast det det handlar om när jag ombeds föreläsa. Eller utbilda. På olika sätt.

Jag vill veta mer >>>

JAG VILL KOMMA I KONTAKT MED CAMILLA!

… bli bättre på att få fram ditt budskap, insup en daglig dos retorik. Både på bloggen och via @retorikiska. Det här är Good shit™.

Jocke Jardenberg, guru

Camilla är världens bästa talskrivare!

Renée Nyberg, programledare