fbpx Skip to main content
Okategoriserade

The Newsroom är här.

Sprang på den här nyheten i morse. Bloggade om det på nya bloggen om krisretorik som jag har tillsammans med Jeanette Fors-Andrée. För att det är så mycket kris och så mycket retorik i detta program att jag, som inte är känd för att följa serier (förutom Borgen då, som är helt makalöst bra just nu) känner ett starkt se-begär till. Det kan vara så att jag behöver utöka mitt kabeltvinnehav. Ni fattar. Hittade en till trailer. Kände behov av att dela den med. Det här kommer att bli en ska-serie för mig.

Hur långt kan journalistiken gå? Vem är journalisterna till för och vad får de säga? Trailern lovar mycket. Jag hoppas verkligen att orden och handlingen håller ihop.

Längtar Camilla

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.