fbpx Skip to main content
politisk retorik

Krisretorik, konflikt och berättelser

I kväll händer det. Det som undertecknad har planerat för i några veckor tillsammans med knivskarpa Jeanette Fors-Andrée. Det kommer att hända saker i Almedalen som har kopplingar till krisretorik. Det ska bli ett sant nöje för oss att avslöja vad. Och du kan vara med om du vill.

I kväll har vi en kick-off eller ett förmingel, välj själv vilken beteckning som lockar mer. Anslut efter jobbet, häng med Jeanette Fors-Andréebloggande kriskommunikationsexpert med sju års forskning bakom orden från Hill+Knowlton Strategies och undertecknad. Ja, och så blir det en person till där i Almedalen. Tänk tung politisk strategisk kommunikatör. Tänk tyngst. I kväll bekräftar vi.

Antingen kommer du fysiskt till H+K Strategies på Nybrokajen 7, strax före 17:00, idag den 28 maj efter att ha anmält dig via facebookeventet här. Eller så följer du oss live via Westreamu som sänder från Bambuser här.

Redan nu kan du gå in på Facebook och gilla vår sida, samt lägga till vår nya blogg Krisretorik i ditt rss-flöde. Och intresserade rekommenderas att börja följa hastaggen #krisretorik på twitter.

Och eftersom slumpen inte är någon tillfällighet bloggar Per Robert Öhlin idag om hur konflikten håller berättelsen vid liv. Lite tvärtom. Mycket givande inlägg. Läs!

Inbjuder Camilla

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.