fbpx Skip to main content
Boken

Tack för bokreleasefesten!

By 3 december, 2011No Comments

Tack alla som kom och förgyllde min kväll under förra veckans bokreleasefest! Och tack alla ni andra som skickat pepp, gratulationer och övriga livshöjande kommentarer på olika sätt. Nu liksom då känns det hela overkligt. Även om jag vet att det är jag som har slitit och skrivit för att boken ska bli till är det svårt att göra annat än att skratta när jag såg högarna från tryckeriet.

Tack alla ni sponsorer som såg till att min kväll blev så fantastisk! Tack Liber för att ni hyrde Galleri Kontrast. Jag var så lycklig när jag äntligen fann lokalen där formen bar budskapet. Jag rekommenderar varmt andra att göra detsamma. Mia och de andra på Galleriet är kanon att jobba med. Tack Franska Kvalitetsviner för att ni bjöd oss på riktigt goda, biodynamiskt odlade viner. Och Ulrika, det var många som imponerades av din kunskap kring era viner! Tack BERGFALK & Co för de magiskt goda ostarna. Tack Susanne för att jag fick låna allt jag behövde i serveringsväg och för att du skänkte påsar med Skrubber till alla som köpte böcker. Tack Niclas Johansson på bar-deli för din ”Supermix GO NUTS”. Det mumsades som bara den hela kvällen. Och tack Linda Lampenius för dina vackra toner.

Tack alla ni som köper och läser min bok. Jag var på PR-turné upp till Skellefteå i början av denna vecka och det var en märklig känsla att se en stor affisch i skyltfönstret och se hur de hade bullat upp boken inne i bokhandeln. Det kommer bilder på det med. Alldeles snart. Men nu är det dags för bilder från festen. Först från Georg Kristiansen. När ni sedan ser en fotograf i bild (Georg) så är den bilden och resten tagna av  min vän Leif Jansson som även tagit författarbilden på mig som figurerar i boken. Tack igen för den Leif!

Ännu fler bilder finns på Picasa, stort tack Ivan Daza!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.