fbpx Skip to main content
Okategoriserade

Retorikiska i Skellefteå

By 5 december, 2011No Comments

Jag är van att stå och tala inför folk. Det har jag gjort hela mitt yrkesliv på olika sätt. Jag har talat i många olika lokaler och uterum. Att stå och tala i en bokhandel var dock nytt. Och att stå och tala därför att jag har skrivit en bok som är utgiven på ett förlag känns overkligt. Fortfarande. Däremot var det riktigt roligt. Särskilt frågorna som kom efteråt. Vissa var direkt relaterade till bokens innehåll, andra av någon outgrundlig anledning till politik … Den här gången var frågan: Vad tycker du om Juholts retorik?

En annan intressant aspekt var att se hur många som satte sig ned på stolarna som stod uppställda och hur många som lojtrade i närheten för att höra utan att ge sig tillkänna. Och de som ställde sig bakom stolarna förstås.

Bokia i Skellefteå hade verkligen öst ut böcker i lokalen. Tacksam och stolt blev jag. Några bilder:

Jag var också på Rotary och talade, samt blev intervjuad av Norran. Ska bli spännande att se hur intervjun och bilderna som togs ter sig i print.

Författar Camilla

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.