fbpx Skip to main content
Media

SVT-intervju under Bok och bibliotek.

By 5 oktober, 2012augusti 24th, 2015No Comments

Under vinjetten ”Röster på bokmässan 2012. Om retorik, utrikespolitik och skandaler. Aina Bergvall och Hélene Nyman intervjuar aktuella personer i vimlet på bokmässan i Göteborg” intervjuades jag av SVT Forum. Roligt att se själv i efterhand hur det som jag upplever tar minutrar att tänka fram i verkligheten inte överhuvudtaget märks för tittaren. Tänk att det alltid är så.

Vad vi pratade om? Min bok Retorikiska – Om kommunikation i allmänhet och retorik i synnerhet. Om hur jag anser att retorik är grunden för demokrati. Hur våra politiker klarar sig samt hur jag ser på hen och svengelskan. Med mera.

Förmedlar Camilla

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.