fbpx Skip to main content
Okategoriserade

Retorik på webbdagarna: Ord är makt – del ett

By 28 mars, 2012januari 7th, 2014No Comments

”Hur skriver du texter som lockar till läsning? Och som sprids? Det handlar om retorik, kommunikationspsykologi och semiotik. Sluta upp med att prångla ut ditt budskap på mottagarna. Locka dem istället att låta sig påverkas. Du blir mycket mera framgångsrik så. I vilken ordning? På vilket sätt? Med vilka ord? På tjugo minuter går jag igenom talskrivarens bästa verktyg, att norpas och användas rakt av. Om du väljer mig”.

Så stod det i beskrivningen av det jag hade tänkt framföra, skulle jag bli framröstad att tala på unconferencedelenwebbdagarna. Tack alla som såg till att det blev så! Tack även till Feffe Kaufmann som filmade min dragning. Här är första delen.

Förmedlar Camilla

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.