fbpx Skip to main content
Kurser

Presentationsteknik.

By 9 september, 2012augusti 24th, 2015One Comment

Tycker du att det är obehagligt att tala inför publik? Stoppar du händerna i bakfickan för att du inte vet vad du ska göra med dem? Då är det här kursen för dig. Eller så ber du mig komma och coacha dig inför en specifik situation. Det går lika bra. Oavsett kommer jag att träna dig att plocka fram ditt bästa presentations-jag.

Du får lära dig mentala och fysiska övningar som minskar din nervositet.
Du får verktyg för att jobba med din rösts pitch, frekvens och styrka.
Du lär dig ta kontroll över din kropp och tränar in mönster som förstärker ditt budskap.
Du får metoder att använda för att tala både med och utan digitalt stöd. (Med retorisk och semiotisk bildanalys lär du dig även hur du effektivt nyttjar eventuella slides.)
Och du tränar på knep att ta till för att få åhörarnas hjärnor att le även om du inte är Sveriges främsta stand-up-komiker.

”Camilla var extremt engagerad och resultatinriktad när hon coachade mig inför ett föredrag. Hon gav mig de verktyg jag behövde för att gå från en passiv, introvert talare som bara ville få föredraget överstökat till en talare som med självförtroende och engagemang njöt av att förmedla ett budskap till åhörarna.
Hennes engagemang, lyhördhet och resultatdrivenhet (jag kände ibland, ”kan hon inte säga att det räcker för idag nu, jag orkar inte mer!”, men är glad att hon inte gjorde det eftersom jag behövde jobba), hennes djupa kunskaper i området, hennes sätt att inspirera med sin positiva inställning och konstruktiva kritik – kanonbra!” Christian Jacobsen, JayWay.

Kontakta mig på (mittförnamn)@retorikiska.se så talar vi förutsättningslöst om dina presentationsbehov och hur jag bäst kan vara till hjälp. Jag håller även öppna kurser så anmäl gärna ett icke bindande intresse så kontaktar jag dig i god tid innan.

Coachar Camilla som rekommenderar min kurs i argumentationsteknik som bra komplement.

One Comment

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.