fbpx Skip to main content
Okategoriserade

It’s the conversation, stupid.

By 10 september, 2012No Comments

Det här när man springer på spännande människor. För andra gången. Första gången jag talade med Olof Buckard, satirikern, samhällskritikern och imitatören (och ja, jag fick höra delar av hans magiska imitation av Olof Palme som ledde till att SR stämdes på den tiden det begav sig då folk misstagit imitatören för originalet …) satt vi i Lennart Koskinens trädgård i Visby. Det var en fantastisk dag och vi gick tillsammans från kyrkan för att samtala om retorik. Jag fick en bonusgäst i Olof och hans tankar har stannat med mig och poppat upp lite nu och då. Idag var det min tur att tala med Olof i publiken.

Jag höll ett lunchseminarium kring – hör och häpna – retorik och kommunikationspsykologi. Naturligtvis hade Buckard tankar om innehållet som vi samtalade om efteråt. Den här gången tog jag tillfället i akt och föreslog ett längre möte. Snart. För att när du träffar på någon som du verkligen gillar att samtala med gäller det att slå till. It’s the conversation stupid. Varje dag i veckan.

Säger Camilla

 

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.