fbpx Skip to main content
retorik

Gör som andra, köp boken Retorikiska!

By 15 november, 2012april 8th, 2016No Comments


Jag brukar gå in och kolla statistisken lite då och då. Som egenföretagare har jag inga kollegor som klappar mig på axeln så idag hoppas jag att du tystar din inre Jante och gläds med mig, peppar mig lite, skickar lite kärlek min väg. För just idag är jag lite trött. Efter gårdagens härliga retorikutbildning för Katrineholms kommun fick jag punka på väg hem och fick byta till reservdäcket vid vägkanten i klänning och strumpbyxor. För att sedan tuffa hemåt på 120-väg i 80 knyck. Det tog lite längre tid att tillryggalägga sträckan hem till Stockholm igen vill jag lova.

Dessutom passar jag på att slå ett slag för Mattias Lundberg och Anders Wahlbergs ”Jäkla människa” som ligger etta. Den är hur bra som helst. Och boken på tionde plats ”Talang 2.0” av Linus Jonkman är grymt välskriven. Jag kommer att läsa dem igen. Liksom deras bloggar: Mattias och Linus Generation talang.

Rekommenderar Camilla

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.