fbpx Skip to main content

DIN PANTFLASKA HAR LÄKANDE EGENSKAPER.

Pantar du på någon av Swedawias flygplatser går pengarna direkt till Läkare Utan Gränsers arbete. Tack för ditt bidrag.

Jag vet inte hur det är med dig, men jag brukar som oftast tycka att det är en otroligt god idé att bälga i mig massor av vatten precis innan jag ska flyga. Det hände ratt jag får stå precs innan säkerhetskontrollen och hiva i mig en halv liter. För att jag tänkte snett. Och så står jag där med en tom pet-flaska och vet inte vart jag ska slänga den. (För ja, jag är en av de där som inte känner sig bekväm med att slänga något returbart i en vanlig soppåse.)

Förra veckan flög jag till Reykjavik. (Så där helt orelaterat är Island ett land att lägga lika många semesterdagar som du får på. Varje år.) Denna gång hann jag vattenhålla mig. Bara för att mötas av detta.

Briljant.

Flaskans grafiska utformning är självklar när man ser den. Ändå och just för detta vill jag skicka en eloge till AD:n. För det är ofta det enkla, det självklara, som är så svårt att få till.

Läkare utan gränser reklam skänk pant här

Beundrar Camilla som spanar på reklam, PR och alla annan omedveten och ofrånkomlig kommunikation utifrån ett retoriskt, semiotiskt och kommunikationspsykologiskt perspektiv varje dag i hundra dagar framöver i #blogg100. Detta är dag sju. Häng med!

Gillar du inlägget? Klicka på hjärtat (okopplat räkneverk) och hjälp mig sedan att sprida det till fler!

Gilla Retorikiska på Facebook!Följ Retorikiska på twitter!

Säkerställ att du inte missar något! Gör som närmare tusen andra och skriv upp dig på nyhetsbrevet längst ned på sajten. Har du tur får du ett mejl fullspäckat med retoriska, semiotiska och kommunikationspsykologiska tankar och tips varje månad. (Och jag lovar att din mejl inte kommer att användas för något annat ändamål eller någon annan avsändare.)

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.