fbpx Skip to main content
Okategoriserade

Rhetoric Slam presenterar: Kliché på Bara Vi

Vad gör du på tisdag nästa vecka? Vid 20? Kom till Bara Vi på söder istället. Så här beskriver Jonathan Hörnhagen och Johan Kovaniemi – Rhetoric Slams grundare – konceptet:

Vi vill bjuda in dig till säsongsavslutningen. Förvänta er en kväll fylld av svulst. Tema för kvällen är Kliché. Det blir barhäng & retorik. Åtta-tio talare kommer presentera sitt valda perspektiv av Kliché för oss och juryn betygsätter. Räkna med en underhållande & inspirerande kväll.

Runt åtta drar konferenciern upp på scen och drar igång retoriktävlingen. Därefter blir en referenstalare presenterad vars prestation sätter betygsvärdet för kvällen. Efter tre minuters prestation kommer konferenciern åter upp och lämnar över micken till vardera jurymedlem som efter motivering visar upp ett betyg mellan 1-10.

Efter några pauser och efter samtliga talare talat, koras vinnaren. Om nu inte juryn anser att en sista utmaning behövs för att bestämma den blivande slammästaren! Fri entré!

[Talare] Referenstalare: Jonathan Hörnhagen
Thor Hansson
Peter Nitschke
Julia Jönsson
Patrik Bäckström
Keyvan Degerlund
Michael Kaiszauri
Gunilla Gustafsson
Nina Karnfält

[Jury] Fredrik Söderquist (Studierektor i retorik, Södertörns högskola)
Lisa Blomqvist (Retorikbyrån Snacka snyggt)
Camilla Eriksson (VD, Retorikiska)

Konferenciern för kvällen är Johan Kovaniemi

Ni såg? Den stolta jurymedlemmen inflikar även att Bara Vi är en underbar lokal, och den blir fort full. Anmäl dig på FB-eventet och dyk sedan upp vid 19 för sittplats!

Tipsar Camilla

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.