Retoriska analyser hjälper dig i flera sammanhang – inte bara i politikens värld. Att retoriskt analysera en text inför att du ska hålla tal, en debattartikel eller rapport inför publicering; dina argument före, under och efter förhandlingar; avtalsformuleringar etc. ger dig fördelar som bygger ett framgångsrikt budskap.

Dessutom kan en retorisk analys vara grunden för tonaliteten i er kommunikationsstrategi. Hur ska ”vi” låta? Det bygger oftast på hur era talespersoner redan talar. För det viktigaste är inte att alla är överens om vilken tonalitet företaget ska ha, det viktigaste är att era talespersoner framstår som trovärdiga när de talar.

Om det är underhållning du är ute efter, varför inte låta mig göra en live-analys mitt i en debatt (vem leder argumentationen Camilla? Eller vem använder mest maktspråk?), direkt efter VD har hållit sitt anförande eller låt mig kommentera en intervju. Beskriv sammanhanget så kommer jag med några idéer. Några som jag gjort detta för är Riksutställningar och Sveriges Kommunikatörer.

Jag är intresserad av att anlita Camilla för retoriska analyser.

Kul! Kontakta mig så tittar vi på hur just din situation ser ut och så ger jag dig ett initierat prisförslag.

Hör av dig

Analyserar Camilla

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.