fbpx Skip to main content
Almedalenpolitisk retorikTal

Partiledartal Almedalen 2012 Hägglund (KD)

By 10 juli, 2012juli 12th, 20122 Comments

 

Göran Hägglund, Kristdemokraterna, är en av Sveriges främsta politiska talare. Detta visade han igen i Almedalen i söndags. Även om jag tycker att talet i sig uppvisade den med kristdemokraten vanliga berg-och-dal-banan gällande innehåll och besked så är det ett nöje att lyssna på mannen som många anser vara bättre än sitt parti.

Han är helt enkelt rolig.

Mitt största problem med detta tal är abstraktionsnivån på beskeden. Och jag fattar. Detta är ett mer strategiskt tal som syftar till att positionera Kristdemokraterna inför den valrörelse som i princip började nu i Almedalen. Jag är ändå lite besviken. Hägglund kan så mycket bättre. Och det är fortfarande fantastiskt bra.

Min analys av Hägglund (KD) ligger som vanligt hos Sveriges Kommunikatörer där du även kan läsa analyser av Romson (MP)Reinfeldt (M),  Sjöstedt (V) och Lööf (C).

Kommentarer på min analys görs med fördel på denna blogg.

Hänvisar Camilla

2 Comments

 • Björn Stolt skriver:

  Hej Camilla God Fortsättning!
  Jag letar efter din analys av Hägglunds tal i Almedalen i somras.
  Kan du hjälpa mig?

  Björn

  • Camilla Eriksson skriver:

   Gå bara på kategorin ”Almedalen” så kommer den upp! Eller skriv ”Hägglund” i sökrutan så kommer du rätt :).

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.