fbpx Skip to main content
Okategoriserade

Hem till Schtaan

By 27 november, 2011One Comment

I morgon bitti går fakiren upp till Skellefteå. Min plan är att sitta på rad 33. Jag ska hem och tala för Rotary, tala på Bokia (eller Lagergrens som det hette när jag var liten) och följas av Norran för artikel om nya boken. Känns riktigt spännande. Jag har redan fått löften från gamla klasskompisar och annat löst känt folk att de kommer för att lyssna på mig. Den tuffaste publiken av dem alla – de du redan känner. Fast genom andra sammanhang. Känner pressen och omfamnar den. Det här kommer att bli en fantastiskt spännande vecka!

Jesper Strömbäck har fått Amnestys stafettpinne av Emma Svensson. Det ska bli spännande att se var min tråd i denna bloggstafett tar vägen! Hörde för övrigt att min kompis Markus Welin tar över Ulf Bjerelds tråd nu i veckan. Kul och grattis!

One Comment

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.