fbpx Skip to main content
Språk

deLibris live!

By 14 maj, 2013augusti 27th, 2015No Comments

HjärnrevolutionenFör att bli bättre på att skriva gäller det att läsa. Läs romanen, läs poesin, läs nyheten, sången och dagen. Läs allt som kommer till dig.

Själv älskar jag att läsa facklitteratur. Det är något särskilt med att så enkelt kunna lära mig nya saker genom att lägga lite tid nu och då när det passar mig. Och det är inte bara böcker om retorik, semiotik och allmän kommunikation som intresserar. Idag läser jag Johan Norbergs Hjärnrevolutionen – Varför din intelligens påverkar allt du gör och allt du gör påverkar din intelligens (Natur och Kultur). Språket, orden, tecknen får jag ändå.

Du som har hängt med ett tag vet att jag i höstas startade fackboksbloggen deLibris tillsammans med ett skönt gäng: nationalekonomen Andreas Berg, politikern Mathias Sundin, doktoranden i political relations Emma Svensson, analytikern Leif Jansson, psykologen Mattias Lundberg och digitalstrategen Fredrik Lyreskog. Nu har vi blivit fler. Vi har Årets Ledarutvecklare 2010 Cecilia Zadig och journalisten samt S-kännaren Christer Isaksson. Och fler är på väg in.

På torsdag går vi live via WeStreamU:s försorg. Och du kan vara där. Tullhus 3 i Gamla stan. Eller så kan du se samtalet med Johan Norberg via Solid Tango. För mer information läser du allt om torsdagskvällen som jag beskriver som Skavlan möter Babel här på deLibris.

Inbjuder Camilla

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.