fbpx Skip to main content
Boken

Boken säljer bra nu.

By 15 oktober, 2012No Comments

Släntrar in på Libers egna bokförsäljningssida och råkar se veckans topp tio. Retorikiska är på plats 4! Mycket roligt, särskilt som vi författare snackade på Bok och biblioteksmässan att vi tycker att det är synd att böcker i allmänhet behandlas med bäst-före-datum vilket inte stämmer överens med innehållet. Min bok är kanske än mer relevant idag än den var för några månader sedan när den kom ut.

Att min forna kollega Ulf Dahlqvist ligger på plats 3 med sin nyutkomna bok gör även det mig varm av lycka. Rekommenderar den starkt!

Nåväl, jag ville bara dela med mig av min lycka. Ha en fortsatt underbar vecka allihopa!

Glädjs Camilla

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.