fbpx Skip to main content
#Blogg100

#Blogg100 – Andra sommaren.

By 23 januari, 2013No Comments

Fredrik Wass aka @bisonblog

”Gentlehen, start your engines! Idag börjar #Blogg100 – Andra sommaren, 100 inlägg på 100 dagar. Gensvaret efter mitt senaste inlägg har varit stort och massivt. Hittills är det cirka 90 bloggare som gillar tanken på att utmana sig själva och försöka publicera minst ett inlägg om dagen i 100 dagar i rad. Målgången blir den 3 maj (efter en uträkning av Deeped och Lotten Bergman) Då är det vår och snart sommar! (och kanske firar vi tillsammans?)”

Vem kan motstå det? Särskilt inte som Fredrik Wass, aka @bisonblog, inleder med att skapa en neologism – ett nytt ord. Att andra meningen börjar med samma ljud gör inte saken värre.

Vad som värre är är att jag nu ska blogga varje dag. Det kommer att bli högt och lågt, långt och kort, och alltid inom mina områden: kommunikationspsykologi, retorik, sociolingvistik, påverkan, presentationsteknik, semiotik och talskrivning.

Naturligtvis har jag redan säkrat upp gästbloggare. För jag vet hur det kan gå. Och jag har redan skrivit flera inlägg. Bara för att.

I morgon kommer du att kunna läsa mina tankar om Barack Obamas installationstal. På fredag skriver jag om men eller och. På lördag har jag skrattat åt ett fyndigt refractio i bildformat.

Vad vill du läsa om?

Ber allra ödmjukast om inspiration, frågor och tips på material gör Camilla

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.