fbpx Skip to main content
Retoriska guider

Att tala är att tänka.

By 25 april, 2013augusti 24th, 2015One Comment

Jag får ofta frågan hur det är att skriva för någon. Hur gör du egentligen? Och jag försöker förklara så gott det går. Jag lyssnar. Jag skriver ned nästan allt de säger. Jag tittar på klipp när de talar utan manus (för om någon annan skrivit deras tal lär jag mig inte att höra deras röst – eller hur?).

Och jag kartlägger.

Min favorit är att lyssna på deras röster när de intervjuas i radio, eller en pod. För det är då jag hör det. Hur de tänker.

Lyssna noga nästa gång så hör du vad jag skriver.

Säger Camilla

One Comment

  • Exakt vad jag gör när jag läser dina texter. Jag hör din rst 😉 Ö:et föll bort av misstag men iom att jag läst Frm br bdskp. lät jag det stå kvar så.. Hör du min röst?

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.