fbpx Skip to main content
#Blogg100Påverkan

Arga mamman och hundskiten.

By 5 april, 2013No Comments

ArgaMamman&Hundskiten

VAFAN!

Jag blir så jävla förbannad!

PLOCKA UPP HUNDSKITEN!

Hela jävla vintern har era jävla hundar skitit ner hela jävla stan som om att det försvinner i snön. Är ni dumma i huvudet? Idag har min 1åring ramlat i en skithög, KUL!

Det är massa bakterier man kan ju för-fan bli sjuk. Fyfan vad ÄKLIGT!

Kalla mig kärring men jag har ingen lust att stå och skrubba bajs från mina barn var enda jävla dag.

FY SKÄMS!

Nästa gång jag ser en hundägare om inte plockar upp hundskiten ska jag kasta en bajsböja på dig din jävla idiot.

Med ovänliga hälsningar/
En arg mamma.

Dagens kommentar.

Det här när känslorna slår på. Det kan vara rätt jobbigt. I en argumentation förlorar alltid den som tappar humöret. I andra sammanhang kan den som tappar humöret genom sin aggressivitet skrämma andra till momentan lydnad. Några åsikter förändras dock inte.

Jag är så förtjust i denna lapp. Här har någon lackat ur. Totalt. Jag räknar till fyra stavfel, ett syftningsfel, ett grovt grammatiskt fel, två särskrivningar och två ihopskrivningar. Minst. Noterar även hur en mening går från passiv form till bestämd. Och ta bara alla utropstecken … Samtidigt är hon både artig och hövlig och skriver under vreden – med förändrat idiom och dagens litotes (underdrift).

Jag hör hur hon skriker. Jag ser hur hon kastar bajsblöjan. Framförallt känner jag hur oerhört arg hon är.

Det är klart att budskapet går fram.

Just nu innan jag trycker på publicera är det 49 953 likes, 17 980 delningar och den har legat ute i 14 timmar. Så klart. Den har allt som krävs för att bli viral.

Sprider Camilla

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.