fbpx Skip to main content

Här kommer poddversionen av dagens almedalsseminarium ”Hur talar makten” som Makthavare har valt ut som hetaste seminariet i Almedalen i kommunikation (!). Det trendade också på första plats i Almedalsguiden (!).

Hur_talar_makten_trendar_Almedalsguiden

Under detta seminarium gick jag igenom hur Jan Björklund (Liberalerna), Annie Lööf (Centerpartiet), Stefan Löfven (Socialdemokraterna) och Ebba Busch Thor (Kristdemokraterna) argumenterade och formulerade sig så att du ska låta dig övertygas. Det kan hända att det slank med en och annan övrig kommentar med. Här kan du lyssna på resultatet och se om jag levde upp till hypen …

Knattrar Camilla Eriksson, Retorikiska.

Uppdatering. I podden framgår det inte att frågorna ställs av publiken och att jag sedan upprepar frågan så att alla i publiken både på plats och senare via podden hör dem. Tiden däremellan har jag klippt bort då det i poddversionen bara blir tyst. Och talurvalet är baserat på att mitt seminarium ”Hur talar makten?” hölls på fredagsmorgonen i Almedalen. De fyra första talen av årets almedalsvecka var således de tal jag hann analysera och dekonstruera innan det var dags att äntra scenen. Dessutom vill jag understryka att flera av mina kommentarer var till för att manipulera publiken att bilda vissa åsikter om det jag sa. Dessvärre var det ingen som kommenterade på dem i slutet så jag glömde bort att synliggöra dem innan jag avrundade. Jobbar man med påverkan gör man … Nu vet du.

Var den här podden intressant? Följ Retorikiska i sociala medier så minskar du risken att missa något.

Retorikiska på facebook  Retorikiska på twitter  Retorikiska på LinkedIn

2 Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.