Utveckling

Upptäck min Masterclass i retorikiska

Har du bestämt dig?

Jag gillar inte att skryta, uppväxt i Norra Västerbotten som jag är, så jag låter andra göra det åt mig istället.

“Nu ska jag berätta hur det är. Camilla gick på IHR där jag var lärare för ett gäng år sen. Kursetta. Too smart for her own good. Sen grundande hon sin konsultbusiness Retorikiska där hon i mitt tycke överträffar alla andra i den genren. Hon har den sällsynta förmågan att kunna nörda ner sig fullständigt i teori men ändå alltid komma tillbaka till tillämpningen - vad betyder det då? Tänkte faktiskt hänga på kursen själv för att se vad hon hittat. ALLA borde gå den här.”

Mats GeorgsonVD/Ägare på Georgson & Co

“Camilla Eriksson är PR-konsult och en av Sveriges främsta retorikexperter. Hon menar att vår förmåga att beröra, inspirera och påverka beror på hur vi uttrycker oss. Ord är makt. Och därmed är retorik en demokratifråga. Jag håller med.”

Micco GrönholmThe Brand Man

“Det finns få som Camilla, som både kan teorierna och som samtidigt lyckas göra dem relevanta i marknadsföring och kommunikation. Det är som Mats Georgson skrev i en Resumékrönika : ”Genom teori kan du fuska dig till superkrafter” Men det förutsätter att du förstår och kan tillämpa dem adekvat. Camilla Eriksson som förutom alla kunskaper och erfarenheter i branschen, också har en bakgrund som pedagog och lärare, hon kan ge dig tillgång till superkrafterna.”

Mårten LöfgrenDIHR
Om utbildningen.

Vem kan gå denna Masterclass i retorikiska?

Kanske är du en säljare som vill utveckla hela din approach. Kanske är du en ledare som vill skapa större tydlighet och engagemang, en jurist som vill sluta samtalet i högre utsträckning, en ekonom som, en ombudsman som, en kommunikatör som, en projektledare som …

Den här utbildningen är för dig som vill påverka mer, övertyga fler. Punkt.

Du behöver inga teoretiska förkunskaper, däremot behöver du vara fokuserad – för jag går från basalt till djupt nördigt i princip i varje enskilt avsnitt.

Och allt jag går igenom kan du använda direkt – både i ditt privata och i ditt professionella liv. För du har väl också stött på vänner, kollegor, tjänstemän, medlemmar och kunder som skulle må bra av lite välmenande påverkan?

Jag vill köpa Masterclass i retorikiska

Vad är det som skiljer min Masterclass från andra utbildningar?

Vad den INTE är.

Det här är inte en utbildning där du under tre till fem minuter per avsnitt får sitta och titta på halvtaskiga slides medan någon röst läser sitt skrivna manus innantill, lite för långsamt, lite för monotont, för att i slutet uppmana dig till att svara på en uppenbar fråga om teorin som just dragits.

Vad den ÄR.

I min Masterclass får du pedagogiskt genomtänkta, teoretiskt fulladdade och inspirerande dragningar där du ser mig prata om och beskriva innehållet med hela min sprudlande närvaro. För det gör skillnad. Och sedan får du en utmanande övning som får dig att utvecklas.

Om utbildningen

Kursbeskrivning

Denna Masterclass i retorikiska bygger på den klassiska retoriken, modern kommunikationsvetenskap och semiotik. För retoriken räcker inte. Verkligheten behöver mer.

Varje kapitel är uppdelat i ett antal avsnitt som alla behandlar olika saker. De är oftast mellan 10-20 minuter långa. Och efter varje avsnitt kommer en övning som jag rekommenderar att du åtminstone lägger lika mycket tid på. För det är genom att kombinera teori, praktik och analys som vi lär oss bäst och utvecklas mest.

  • 40+ avsnitt
  • 40+ övningar
  • 40+ förkovringar

Utöver själva utbildningen får du en booklet där jag har sammanfattat innehållet i avsnitten, samlat alla övningar och dessutom ger den nyfikne förslag på mer att läsa, mer att lyssna och mer att titta på. För att kommunicera är en skicklighet som det gäller att underhålla.

Jag vill bli bättre på att påverka
Högkvalitativ utbildning

Min Masterclass gör dig snabbare, smartare och skickligare på att skapa budskap som påverkar.

1

Strukturera mera

Istället för att kasta dig in i skapandet av en mästerlig powerpointpresentation som några timmar senare är ett härke av smarta idéer, shutterstock images, ogrundade påståenden, alldeles för många slidas som i princip säger samma sak medan du missar att fokusera på din CTA lär jag dig en effektiv struktur som gör att du snabbt kommer hela vägen fram.
2

Tydliga budskap

Istället för att hamra ned rad efter rad med hur din produkt/tjänst/idé rent tekniskt fungerar lär jag dig att bygga ett tydligt budskap som skapar resonans och en vilja hos människor att hjälpa dig förändra världen i den riktning du pekar.
3

Argumentera smart

Och istället för att låta dina känslor och åsikter överväldiga och alienera dina mottagare visar jag dig hur du kan få dem att lyssna genom att bygga smart argumentation.
4

Formler för formulering

Eller så kanske du inte vet hur du ska formulera dig så att andra lyssnar? Vi löser det. Jag lär dig retorikens och semiotikens formler för hur du formulerar dig så att andra tar till sig ditt budskap och gör det till sitt.
5

Pitcha enkelt

Är du en sån som famlar och svamlar corporate bullshit när ett tillfälle uppenbarar sig lär jag dig en metod som gör att du enkelt pitchar vem som helst, när som helst, var som helst.
6

Framgångsrik presentationsteknik

Du kanske också har problem med att din kropp visar en sak medan dina ord är på väg åt ett helt annat håll, eller att din röst plötsligt tappar luften under det viktigaste mötet hittills. Vi löser det. Också. Jag lär dig använda gester, röstteknik och metoder som gör att du kan kontrollera din nervositet.
Talskrivaren. Opinionsbildaren. Retorikern.

Camilla Eriksson

Min Masterclass i Retorikiska bygger på mina drygt tio år som talskrivare, opinionsbildare, PR och varumärkeskonsult, talare, föreläsare, författare, retorisk och semiotisk analytiker.

Den bygger även på mina universitetsstudier i pedagogik, didaktik, språkforskning, retorik, semiotik, modern kommunikationsvetenskap, konsumentbeteende, kunskapspsykologi och socialpsykologi.

Och den bygger på mina erfarenheter av hur man lägger upp det så att andra låter sig påverkas.

TV4, SVT, Sveriges Radio, Aftonbladet tv, Dagens opinion, TV3, Språktidningen, Metro, Resumé m.fl. nyttjar mig som retorikexpert och mina opinionsbildande alster är publicerade i samtliga stora dagstidningar och många bransch- och lokala diton.

Nu kör vi.

40+ avsnitt, 40+ övningar, 40+ förkovringar. En gedigen booklet. Utveckling i 365 dagar.
Och priset? 18 900 SEK + moms.

Nu köper jag

PS! Naturligtvis ingår en garanti. DS.

Om du inom sju dagar eller sju avsnitt* inte tycker att min Masterclass lever upp till dina höga förväntningar får du pengarna tillbaka. Oavsett anledning.

*De sju dagarna påbörjas när vi ger dig access till tjänsten och för att kunna nyttja garantin får du max ha påbörjat sju avsnitt. För att du ska känna dig trygg. Och nöjd.

Vill du att vi fakturerar dig istället?

Inga problem.

Kom ihåg att skriva hur många utbildningar du vill köpa i meddelande-fältet så kontaktar vi dig allra senast nästa arbetsdag.

Hälsar Camilla